Har du 5 minutter til at hjælpe min hovedopgave? Spørgeskema om dine hestevaner

Har du 5 minutter til at hjælpe min hovedopgave? Spørgeskema om dine hestevaner

11. maj 2022 Af Tine Futtrup

Hvor ofte får du undervisning, og terapi til din hest?

I forbindelse med at min afsluttende hovedopgave på økonomistudie, har jeg nu brug for hestefolkets hjælp! Hvem skulle have troet at det ville lykkes mig at vende mit afsluttende uddannelses projekt til noget hesterelateret… Hvor der er vilje er der vej.

Spørgeskemaet handler om hvor ofte vi får undervisning til os selv, samt en eller anden form for fysisk terapi til hesten – dertil også lidt omkring hvad det har kostet og hvad du tænker er en fair pris. Alt er selvfølgelig anonymiseret. Data skal bruges til at visualiserer generelle tendenser.

 

Du finder skemaet ved at klikke HER!

 

Det tager ikke ret meget mere end 5 minutter. Et ganske kort, mange tusind tak skal du have for din tid.

Det er værdsat og hjælper mig til at skrive en bedre hovedopgave. Skemaet lukker igen mandag d. 16 maj.

 

Kryds fingre for mig! 😀